LISA ÄTER · MATBILDER

Bacongryta med spenatpasta

Lunch efter träningspasset idag:
Två ”bollar” spenat-tagliatelle och en gryta gjord på 4-5 baconskivor, 3 stavar grön sparris, röd paprika som jag stekte först i pannan. Lät sedan baconen ligga på papper och fetta av sig.
Hällde sedan i lite Milda extra lätt, vatten, 1 soltorkad tomat, gul lök, mineralsalt, vitpeppar, lite paprikakrydda och lät det koka ihop. Mums!

20120229-215039.jpg

20120229-215051.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s