LISA ÄTER · MATBILDER

Lax, potatis & kesellasås

Lunch idag, supergod!!
Stekt laxfilé i Becelsmör, mineralsalt, citronpeppar och lite vitpeppar.
3 potatis och 2 morötter, kokta. Dock verkar jag hela tiden överskatta mig själv när det gäller potatis – orkade bara 2. Äter det ju inte så ofta, så inte helt lätt alltid!
Kvargsås gjord på fettfri kvarg från Lidl (0,3%), pressade vitlöksklyftor, mineralsalt och lite vitpeppar.

20120301-201235.jpg

20120301-201243.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s