LISA ÄTER · MATBILDER

Tonfisksallad och thaisoppa

Måste få stoltsera med att jag kombinerar ihop min tonfisksallad jävligt bra. Sjukt god är den.

Xtras salladstonfisk på burk (i olja som jag pressar ut så mycket som möjligt), röd paprika, gurka, osötad burkmajs, rödlök, purjolök, fetaost, gröna oliver, cocktailtomater.
Till det: en halv förpackning av Keldas Thaisoppa som också den är otroligt god. Gott för magen att få något varmt i sig och inte bara en kall sallad.

20120302-183306.jpg

20120302-183331.jpg

20120302-183320.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s