FAKTA & TIPS OM KOST · LISA ÄTER · MATBILDER

Laxfilé med bönsallad

Laxfilé stekt i smör med rivet citronskal, mineralsalt och svartpeppar. Massa god sallad och ICAs kidneybönor.

Jättegod lunch/middag med massa nyttiga fetter, proteiner och fiber.
Ca 400kcal i denna måltid à 125 g (1st) laxfilé och 1/2 burk bönor 115 g.

20120524-213550.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s