FAKTA & TIPS OM KOST · LISA ÄTER

Flak med Celsius kommer lastat!

Underbar leverans 😀 En Cola surplade jag i mig innan intervallpasset i förmiddags. Den satt där den skulle. Så himla god!

Tack Celsius för härlig påfyllning i kylen 🙂

20121026-150119.jpg

Flera studier har visat att dricka Celsius ökar din förbränning. Celsius® ger dig mer energi och en känsla av att vara mer alert! Celsius® är mest effektiv när den kombineras med en hälsosam diet och regelbunden träning. Drick en Celsius® innan du går och tränar så orkar du mer och får ut mer av din träning

Celsius® har utvecklat en hälsosam och uppfriskande dryck som förbränner kalorier utan att ge avkall på smaken. Celsius® är utvecklad för att vara en riktig bra funktionell dryck för människor som gillar smaken hos läsk, effekten av energidryck eller kaffe men som inte vill ha de där extra kalorierna eller kemikalierna som finns i dessa drycker. Som ett komplement till en hälsosammare diet och en del av ett hälso- och träningsprogram, rekommenderar vi Celsius® istället för andra drycker; t ex energidrycker, läsk, kaffe som är fulla av kalorier, socker, kolhydrater, konstgjorda ingredienser, kemiska konserveringsmedel och natrium. Celsius är utvecklat som ett hälsosammare alternativ, utan vare sig de extra kalorierna, kemikalierna eller sockret.

Celsius är laddat med vitaminer och andra naturliga ingredienser, som grönt te med EGCG, ingefära, kalcium, krom, B- och C-vitamin. De här ingredienserna gör att du stimulerar din ämnesomsättning, vilket i sin tur resulterar i en kaloriförbränning. Samtidigt får du en rejäl energistimulans, som varar länge! 

Annonser

One thought on “Flak med Celsius kommer lastat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s