LISA ÄTER · LISAS RECEPT · MATBILDER

Kalkonomelett med lök

Basturökt Emilkalkon
Ägg
Grovhackad ruccola
Finhackad rödlök
Purjolök
Hackad röd paprika, fint/grovt
Stekta champinjoner
Mineralsalt
Grovmalen svartpeppar

Stek svampen först. Blanda allt i valfri mängd i en bunke med en gaffel. Tillsätt ev. lite vatten. Så gott! 🙂

Idag blev det även en kopp grönt citron-te och en skål med kvarg, blåbär, grape & kanel till frukost.

20121125-132802.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s