LISA ÄTER · LISAS RECEPT · MATBILDER

Kycklingwok med cashew & bönor

Det här blev verkligen så jäkla gott. Rekommenderas, rekommenderas. Testa, testa! 🙂

Kycklingfilé. Stek i bitar på hög värme för att få yta, och krydda med mineralsalt, curry och spiskummin. Ta av när de fortfarande är rosa och råa i mitten och lägg på en tallrik för att vila.
Wokgrönsaker. Woka i panna i samma kryddor på hög värme.
Lägg i kycklingfilén igen och woka ett par minuter.
Kidneybönor & cashewnötter. Häll i i pannan och värm på.

Klart!

Jag åt med en klick Keso till.

20121126-153724.jpg

20121126-153749.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s