LISA TRÄNAR

GÖTALANDSMÄSTERSKAPEN

I helgen var jag iväg i Jönköping med klubben, och tävlade i Götalandsmästerskapen! Älskar att komma iväg då och då, var en riktigt rolig helg.
Tyvärr känner jag mig ganska besviken över själva tävlingen och framförallt på min inställning till den. Är i slutet av en tung träningsperiod så gick in med inställningen att vikterna skulle nog kännas tunga. Vad är det för inställning? Klart dem blir tunga då! Direkt efter tävlingen ville jag bara göra om, göra rätt. Ni vet där känslan som alltid kommer när man inte presterat bra. Efterklok som bara den är man!
IMG_8466.JPG
46 kg i Ryck satte jag i mitt första lyft. Bommade 49 kg i andra pga alldeles för dåligt drag, ”glömde ta i” och tänkte för mycket. I tredje lyftet valde vi att jag skulle gå om på 49, jag drog på mer, men fick tyvärr fel bana på stången så jag fick den bakom mig. Jättetråkigt resultat i Ryck när jag vet att jag är så mycket starkare, men det är självförtroendet och tryggheten i tekniken som var felet just den här helgen, vikterna finns där 🙂

IMG_8468.JPG

IMG_8470.JPG

IMG_8469-1.JPG
I Stöt gick det bättre. Klarade 57 kg och 61 kg i mina första lyft. 61 kg var PB med 1 kg. I sista var jag otroligt taggad inför 65 kg, men slarvade tyvärr bort vändningen (den som alltid är den lätta delen…)

IMG_8471-0.JPG

IMG_8472-0.JPG
Slutade på en fjärdeplats i min klass. Vägde in på 58,85 i 63-klassen så har lite att växa i, det gillar jag. Plats för gains!
Första dagen tävlade 5 tjejer från Kalmar AK. Ammie tog guld i 53 kg. Anna silver i 58, Lisa junior femteplats i 63, och Matilda sjätteplats i 69 kg. Alla med fina resultat och nya personbästan 🙂

IMG_8473.JPG

IMG_8474.JPG

IMG_8465.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s