LISA TRÄNAR

Det har hänt lite

Förra inlägget här var rätt nedstämt. Jag visste inte riktigt om det jag höll på med skulle fungera, om mitt val var rätt val – att börja träna lite tidigare än råden jag fick, o.s.v. Men nu är det andra bullar!

Det jag bestämde mig för att testa i våras var att ta hjälp av en kiropraktor p.g.a. de ständigt återkommande spänningarna kring mitt bäckene, överansträngningskänsla i höftböjarna, kraftlöshet i benen och känslan av att det var någonting i kroppen som inte stod rätt till. Som tur är valde jag Anders Wahlberg på Rygghälsan. Han har hjälpt mig så mycket, och gör fortfarande. Utöver regelbundna besök hos honom har jag fått göra många förändringar i träning och i vardagen. Allt tillsammans har gett sånt fantastiskt resultat. Är så glad.

För första gången i mitt liv kan jag säga att jag nu helhjärtat satsar på träningen (allt som hör där till). Jag har länge vetat vad jag behövt förändra, men jag har inte gjort de förändringarna förrän nu. Träningen går riktigt bra och har gjort sedan några månader tillbaka.

SM var ju i somras. Jag hann med att träna ca 6 veckor inför det, och med tanke på vilket år jag haft bakom mig (senskideinflammation och problemen med bäckenet/höftböjarna) så var jag glad att jag bara kom dit. 56-70 blev mitt resultat där i klass 58 kg. Förra året gjorde jag 60-65 i klass 63 kg. 1 kg bättre i totalen och 5 kg bättre i stöt i en lättare viktklass.

Den här träningsperioden inför -16/-17-säsongen kom jag in till skadefri och det är den största vinsten. Jag fortsätter lyssna på kroppen, men kan hela tiden göra mer och mer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s