REFERENSER

Erika Lejonroos, Regionschef Östra Götaland, Nya Moderaterna i Riksdagen:
Efter år av värk som sen ledde till en operation i nacken så hade jag knappast tränat något på fyra år. Efter några månaders rehabträning köpte jag kort på World Class i Sundbyberg där 1,5 timmas personlig träning ingick. Jag hade turen att få Lisa som min tränare, något jag är mycket tacksam och glad över. För det ledde till att jag fortsatte träna med Lisa i ett par månader.

Lisa har fått mig att från en rätt passiv tillvaro till en som bara måste röra på mig fler gånger i veckan. Hon har också fått mig att inse att jag och min kropp klarar så mycket mer än jag någonsin trott. Stundom har det varit så jobbiga pass att jag nästan bara velat gå därifrån men med Lisas peppning har jag kämpat vidare och det har gett goda resultat. Jag känner mig både starkare och har enormt mycket bättre kondition.  

Träningen har varit mycket allsidig och jag har fått lära mig en mängd övningar som jag kan göra utan utrustningen på gymmet. Och jag som aldrig har gillat löpning tycker numera att det är rätt kul, så pass kul att jag nyss sprang mitt första Vårrus och till hösten blir det tjejmilen på Lidingöloppet.

Och gällande min tidigare trasiga nacke är jag idag så stark och rörlig i partiet runt nacken, armarna och väsentliga delar av ryggen att min läkare anser mig helt rehabiliterad – och det har jag Lisa att tacka för.

TACK Lisa och lycka till med dina framtida utmaningar!

________________________________________________________________________

Peter Dunder, 37, PC-tekniker:
Till och börja med tillhörde jag gruppen av människor som inte trodde att just jag behövde en PT, hade tränat själv en hel del tidigare i livet, visste ju precis vad jag skulle göra på gymmet! Eller?

I samband med medlemskapet på gymmet fick jag chansen att prova på ett par PT-timmar och då träffade jag Lisa, mitt första möte med en PT. Hade inte för avsikt att fortsätta utan ville träna själv.

Lisa ändrade tidigt min negativa attityd till personlig tränare genom att redan vid första tillfället vara lyhörd, ta reda på vad jag ville få ut av träningen och lyckades verkligen ge mig rätt utmaningar och samtidigt få det att vara riktigt roligt.

Mina mål som vi satte upp blev ca -10kg, fastare i kroppen och kunna springa milen under timmen. Till saken hör det att jag fick klaustrofobiska känslor varje gång jag skulle ställa mig på löpbandet eller bege mig ut på en joggingtur.

Till slut: milen under timmen och obehaget vändes till att jag verkligen längtar ut på en tur då & då,
-17kg och definitivt fastare kropp som både jag & min fru är nöjd med.

Med sitt 100 % engagemang, peppningar och feedback via sms, mail eller vid passen. På det en härlig personlighet, mjuk och tuff på samma gång med massor av energi.

Så är det någon som undrar om jag skulle rekommendera Lisa som personlig tränare så är det ingen som behöver tvivla, hon är den bästa!

   

 

________________________________________________________________________

Sofia, 24, student:
Hade ingen tidigare erfarenhet av att träna med PT, och tänkte mest att det fick bli de tillfällena som var gratis eftersom det skulle bli för dyrt annars.
Rent praktiska mål var att gå ner i vikt, att ryggen skulle bli bättre och att förhoppningsvis få drivet att sluta röka.
Hade inga förväntningar på själva PT-träningen, var mest lite besvärad över att någon skulle se mig svettas så mycket och se hur otränad jag var.

På något vis lyckades jag lägga om hela min budget för våren och köpte 6 tillfällen till, och 6 till efter det. PT-träningen blev ramen för hur jag la upp resten av min träning, och den gav mig också modet att prova nya klasser vecka efter vecka.
Vad som taggade mest var faktiskt inte viktminskningen utan hur styrkan i kroppen växte. Hur jag insåg att jag orkade köra dubbelpass med BodyPump och BodyJam direkt efter varandra.

Träningen blev rutin fem dagar i veckan, vilket i sin tur motiverade mig mer att styra upp kosten och minska alkoholintaget. Träningen blev (något som jag för ett år sedan skulle ha skrattat åt) något som jag såg fram emot efter tio timmar i skolan. Och det, det är definitivt din förtjänst!

Rent fysiskt så har viktnedgången tagit fart ordentligt, ryggontet är borta och sömnen och humöret är mycket bättre.
Jag har helt ärligt, svårt att se hur något i din träning med mig skulle kunna ha varit bättre, den har varit grym från början till slut. En av de bästa sakerna är att jag har känt mig så avslappnad när jag har tränat med dig, trodde som ovan nämnt att jag skulle vara generad och känna mig tjock och svag, men så har verkligen inte varit fallet.

De endorfinrusen jag har fått (när vi vägde in mig på -6.7 kg/1 månad, eller då jag klarade av intervallpasset på löpbandet) är svåra att beskriva med ord, och det har varit så kul att lyckas med din hjälp.

________________________________________________________________________

Calle Nilsson, 36, Säljare, frilansande entreprenör:
Min motivation kom när jag väl hade börjat med träningen. Jag hade egentligen inte något tydligt mål. Mer att jag ville bli starkare i kroppen, speciellt ryggen.

Med Lisas hjälp fick jag en oerhörd motivation och ork. Jag har aldrig varit så pigg, varken fysiskt eller psykiskt sedan jag började med träningen. Tröttheten försvann och musklerna syntes, beach 2012 var räddad!

Lisa har god förmåga att inspirera och se vilka delar av kroppen man behöver få igång. Eftersom mitt tålamod är si så där, så var det mycket givande att se ett tidigt resultat.

Dessutom tillför hon mycket positiv energi, så mina ursäkter att jag inte orkade gå till gymmet försvann! Så nu är det upp till dig, vill du vara en tjocksmock?

________________________________________________________________________

Björn Karlsson, 44, Skadereglerare:
Har haft förmånen att ha Lisa som personlig tränare. 
Mitt mål var att gå upp i vikt och få mer muskelmassa samt förbättra kondition.  
Med goda råd och en perfekt avvägning vad det gäller träning och kost blev det en omedelbar respons. 
Effekten av samarbetet med Lisa är långsiktigt och något jag kommer bära med mig. 
Kan varmt rekommendera Lisa som personlig tränare, hon har förhöjt min livskvalitet. 
Är du beredd att nå ditt mål är Lisa utan tvekan en person som kan motivera dig dit.

________________________________________________________________________

Renée Alvarado, 33, Sjuksköterska:
Jag var supernöjd för du såg helheten och hade en mycket varierad träning. Inget pass var det andra likt. KUL!  Du har också en fin attityd vilket jag uppskattar. Du var kanon på att analysera träningsbehov och stärka det som behövdes. Du var fantastiskt på att motivera och jag saknar dig:-)

________________________________________________________________________

Ylva Pagmén, 32, kontor:
Jag började träna med Lisa i slutet av april. Det ingick 2 gånger med personlig tränare där jag köpte nytt gymkort så min initiala tanke var inte att börja träna med en personlig tränare utan att köra på med de ”vanliga passen” för att komma i form efter min andra graviditet.

Men redan efter dessa två gånger bestämde jag mg för att ”satsa vidare” med Lisa. Hon lärde mig träna på ett helt nytt sätt och det uppstod en helt ny glädje för träningen.

Efter den träning som jag hade tillsammans med Lisa på gymmet hjälpte hon mig att ta fram ett tvåveckors kost och träningsschema avsett för att ”göra det bästa av mig” på dessa två veckor. Det var ett riktigt tufft program, men varierat och framförallt anpassat efter min förmåga. Resultaten var till och med jag själv riktigt imponerad av… Nu har sommarens semester satt sina spår så till hösten tänker jag ta nya tag med hjälp av Lisa och hoppas på ett mer långsiktigt resultat med hjälp av mer långsiktig träning.

Vill du anlita mig som din personliga tränare?
Kontakta mig via mejl: lisapt@live.se / lisapt@kalmarak.se

En reaktion till “REFERENSER

  1. Hej!

    Undrar vad dom olika programmen kostar? 🙂 tidigare testat online-pt och fått kost/träningsschema, men med dålig rent ut sagt, kommunikation och peppning tappade man suget och det kändes som bortkastade pengar!

    Men du verkar toppen!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s