OM MIG

Hej och välkommen hit!

Jag heter Lisa Nyström, är 27 år och bor i Kalmar.

Jag utbildade mig till personlig tränare på Personal Training School i Stockholm år 2011. Där fullföjde jag vad de kallar för Steg 1 och 2, där Steg 2 var för internationell PT-licens.

Jag har alltid varit aktiv och intresserad av idrott. Största delen av mitt liv, från 10 till 24 års ålder sysslade jag med friidrott, främst häcklöpning och sprint, men även lite hopp.

2013 hittade jag styrkelyft och tyngdlyftning på Kalmar Atletklubb, vilket jag har tävlat i sedan dess. Numera ligger fokus på tyngdlyftningen.

2015 vidareutbildade jag mig inom tyngdlyftning genom Exceed Performance (Eleiko) i Halmstad, Steg 1. 2016 gick jag Steg 2 genom Svenska tyngdlyftningsförbundet som var fokuserad på träningsprogrammering.

Jag har jobbat som PT på gymmet Worldclass i Sundbyberg, Stockholm. I Kalmar började jag på Wellness Studio innan jag startade upp personlig träning på atletklubben. Sedan 2012 har jag också jobbat med klienter online. I dagsläget erbjuder jag PT på atletklubben samt coaching i både kost och träning online.

Klicka här eller kontakta mig via mejl för mer information.

KONTAKT: lisapt@live.se / lisapt@kalmarak.se

 

 

Företaget är godkänt för F-skatt.

En reaktion till “OM MIG

 1. Hej Lisa!

  Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

  Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

  För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

  Med vänlig hälsning,
  Emilie
  Hittarecept.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s